top of page

MILYEN SZOLGÁLTATÁSRA VAN SZÜKSÉGE?

Válasszon gumiabroncs szerelési vagy egyéb szolgáltatásaink közül. Tekintse meg forgalmazandó gumi márkáinkat és kiegészítő termékeinket. Kérdése van? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

GUMIABRONCS SZERVÍZ

Bármilyen gumiabroncs problémája áll fent mi szinte biztosan tudunk segíteni Önnek széleskörű szolgáltatásaink révén. Gyors, precíz és szakszerű segítséget kap tőlünk akár szakmai tanácsadással karöltve.

CENTÍROZÁS

Szeretné, hogy gumiabroncsai egyenletesen kopjanak? El szeretné kerülni, hogy a futómű alkatrészei változó terhelést kapjanak? Válassza minden abroncs feltétel elött centírozási szolgáltatásunkat!

DEFEKT JAVÍTÁS

A defektek javítása sokszor kézenfekvőbb és költséghatékonyabb megoldás, mint egy új gumi vásárlása. Megoldásainkkal a gumi legerősebb és legellenálóbb részévé tesszük defektjét.

ÉRTÉKESÍTÉS

Forgalmazott gumiabroncs márkáink között megtalálhatóak Matador, Braum, Firestone, Hankook gumik, de bármilyen márka beszerzésében tudunk segíteni. Értékesítünk továbbá TPMS szelepeket, kerákanyákat, kerőkőröket, központosító gyűrűket, kerékcsavarokat.

FELNI JAVÍTÁS

A kellemetlen és kikerülhetetlen kátyúk  és parkolás közben ejtett felni sérülések? Az autó menetközben rázhat és ez károsíthatja a további futómű alkatérszeket is. Vegye igénybe szolgáltatásunk és nem kell új felnit vásárolnia!

GUMI TÁROLÁS

Nincs lehetősége megoldani vagy túlzottan nehézkes a gumi tárolás? Szakszerűen eltároljuk Önnek téli vagy nyári gumiabroncs garnitúráját.  Levesszük Önnek a válláról a terhet.

Hagyja csak nálunk!

bottom of page